Klant

Mark – Evides
Mark: “Ik ben sinds de zomer 2019 teamleider van een nieuwe gevormd team bij Evides. Mijn doel was om in deze organisatieverandering een goedlopend team te vormen, waarbij continuïteit gewaarborgd is. Verschillende bloedgroepen uit verschillende teams moesten samengevoegd worden. Tijdens de Corona-periode hebben we elkaar te weinig gezien om elkaar echt te leren kennen en er was spanning voelbaar. Ik vind het belangrijk dat het team werkplezier heeft en dit stond onder druk. Doorgaans los ik zelf vaak dit soort vraagstukken op, maar ik merkte nu dat het goed was om een extern adviseur bij het team te betrekken. Ruben van LSI heeft het teamtraject uitstekend opgepakt. Hij heeft ervoor gezorgd dat we elkaars bloedgroepen verstaan, dat er wederzijds begrip is en dat er veel meer betrokkenheid en plezier is.”
Ruben: “Voor mij was dit een bijzonder traject, aangezien Corona ervoor zorgde dat er weinig fysieke ontmoeting mogelijk was. Het bleek dat onze aanpak van samenwerkingsvraagstukken erg goed aansloot bij deze omstandigheden. Niet met z’n allen de hei op, maar samen met de klant onderzoeken welke patronen er speelden en wat het logisch maakt dat het ging zoals het ging. Toen we dit helder hadden, werd het gemakkelijker om te “ontschuldigen”. We onderzochten welke teamleden draagvlak hebben binnen het team en met hen voerden we systematisch een aantal verbeteringen door, waardoor de samenwerking steeds beter ging lopen.
Mark: “We hebben een prettige manier van samenwerken met LSI. Ze kijken naar de lange termijn en zorgen ervoor dat zowel de ‘harde’ doelen als de ‘zachte’ doelen helder zijn en geborgd worden. En daarnaast kijken ze naar het menselijke perspectief. Ruben is erg toegankelijk, voegt humor toe bij serieuze thema’s. Zo zorgt hij ervoor dat teamleden openstaan voor verandering. Het resultaat is dat we als team elkaars gebruiksaanwijzing kennen, elkaar vertrouwen en we ons kwetsbaar durven op te stellen.”

0318 70 13 31

Neem contact op

info@lsibv.nl

Stuur een bericht

0318 70 13 31

Neem contact op

info@lsibv.nl

Stuur een bericht