Klant

Henk-Jan van de Beek – HSO
Henk-Jan van de Beek, Directeur CRM en Power Platform bij HSO: “Edwin kan gemakkelijk verbinding maken en schakelen tussen managementleden. Hij voelt wat er aan de hand is, hij luistert en verbindt. En doet hij op een discrete maar daadkrachtige manier. 8 jaar geleden vroeg onze oud-directeur of Edwin de organisatie kon helpen met strategie en verandering. We wilden groeien en daarbij paste een nieuwe structuur. Maar wat betekende dit nu voor de inrichting van de organisatie en voor de medewerkers? Edwin verdiepte zich in de materie en interviewde medewerkers. Hij kijkt daarbij naar de organisatie, de strategie en de visie en combineert dit met zijn scherpe blik op de cultuur binnen de organisatie. Het heeft geresulteerd in een duidelijk organisatiemodel. Door zijn persoonlijke aanpak en zijn scherpe analyses konden we interne belemmeringen wegnemen.
Edwin ziet het potentieel van de medewerkers en zet dit volop in binnen onze organisatie. We zijn als organisatie nu veel schaalbaarder geworden. De taken, rollen en bevoegdheden zijn helder en de medewerkers staan stevig in positie. Edwin is authentiek en de interactie is echt. De werkvormen zijn geen trucje maar zorgen voor echte verbinding. Hij vraagt door en is niet bang om confronterend te zijn. Hij geeft sterke reflecties en houdt ons scherp. Ik heb ontzettend veel vertrouwen in Edwin en ik ben blij dat ik met hem samen mag werken om de organisatie en de medewerkers verder te brengen.”
Edwin: ”Ik mag al jaren het team van HSO begeleiden bij strategische vraagstukken en veranderingen. Ik coach het managementteam en ik begeleid hen bij sessies met hun medewerkers. Ik reflecteer samen met de managers op hun handelen. Wat maakt nu dat ze zich niet uitspreken? En wanneer mag het schuren? Iedereen heeft zijn eigen gebruiksaanwijzing. En hoe kan je daar het beste mee omgaan? Ik mag mensen een spiegel voorhouden en prikkel waar nodig.”

0318 70 13 31

Neem contact op

info@lsibv.nl

Stuur een bericht

0318 70 13 31

Neem contact op

info@lsibv.nl

Stuur een bericht