Klant

Bram Faber – Schuiteman
Bram Faber: “Schuiteman heeft ontwikkeling en samenwerking hoog in het vaandel staan. We vinden het bovendien belangrijk dat we als organisatie goed kunnen inspelen op de ontwikkelingen in de markt en vragen onze mensen daarin mee te ontwikkelen. Het is van groot belang deze aanpak goed in te bedden in de organisatie, zodat strategie, structuur en cultuur optimaal binnen Schuiteman in elkaar schuiven om onze ambities te realiseren. Dit met als doel waarde te blijven toevoegen in de relatie met onze klanten. We kunnen in het laten landen en wortelen van deze processen goed met LSI sparren. We waarderen daarbij ook de duurzame en open relatie die we met LSI hebben”
Bram vervolgt: “Toen we bijvoorbeeld enkele jaren geleden nadachten over een verdere verbreding en verdieping van onze dienstverlening en klantbenadering en de borging van de uitkomsten daarvan in onze organisatie, heeft Edwin ons op een goede wijze ondersteund. LSI voelde daarbij goed aan hoe ze ons daarbij als organisatie verder konden helpen. Zo reflecteerde Edwin op de stappen die we wilden zetten en hield hij ons op een open en constructieve manier een spiegel voor bij de veranderingen die we tot stand wilden brengen, zodat deze ook daadwerkelijk succesvol zouden worden.
Een ander element waarop Schuiteman op een goede manier samenwerkt met LSI is het fungeren als sparringpartner voor het directieteam. Bram: “Schuiteman is een lerende organisatie, met de nadrukkelijke insteek om groei te blijven realiseren. We vinden het van belang dat iedereen zich binnen Schuiteman kan blijven ontwikkelen en dat geldt zeker ook voor de directie. Ruben ondersteunt ons daarbij als directieteam en helpt ons bij onze individuele ontwikkeling door middel van het goed reflecteren op ons eigen kunnen, maar ook op ons functioneren als groep. Dit geeft waardevolle inzichten om als persoon en team ons verder te ontwikkelen, from good to great!”

0318 70 13 31

Neem contact op

info@lsibv.nl

Stuur een bericht

0318 70 13 31

Neem contact op

info@lsibv.nl

Stuur een bericht