Bokscoaching

Bokscoaching

Wil jij beweging creëren binnen jouw team of organisatie? Onze beproefde methodiek voor bokscoaching helpt teams in de onderlinge samenwerking.

Ontwikkel je team met bokscoaching

Ieder mens leert op een andere manier en door te doen, bewegen, voelen en ervaren wordt jouw team aangezet om op zijn eigen wijze te leren en nieuw gedrag te vertalen naar de werkvloer. We werken met thema’s die binnen jouw team of organisatie spelen. Grenzen stellen en bewaken, oprechte verbinding maken, flow creëren, feedback geven en ontvangen en constructief communiceren: veel voorkomende thema’s die van belang zijn voor een optimale samenwerking.

Bokscoaching zorgt voor nieuw inzichten over ons eigen gedrag en de onderlinge patronen binnen het team. Er wordt verbinding gemaakt tussen lichaam, gedrag en overtuigingen. En zo werken we aan de drie factoren die leiden tot meer psychologische veiligheid: vertrouwen, vrijmoedigheid en het verschil binnen het team willen maken.

Vergeet saaie trainingen. Bokscoaching is een dynamische en inspirerende manier om als team en als individu te leren en te groeien. We wisselen leuke oefeningen af met theorie en interactie, waardoor je op een ontspannen en leerzame manier met je team aan de slag kunt. Geen zorgen als je niet sportief bent. Bokscoaching is voor iedereen, ongeacht je conditie of ervaring. We creëren een veilige leeromgeving waar je je comfortabel voelt om te bewegen en te experimenteren.

Ons team van psychologen en gedragskundigen heeft jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van teams in verandertrajecten. Met persoonlijke betrokkenheid, humor en passie voor boksen helpen we elk individu en team te groeien. Benieuwd naar mogelijkheden voor jouw team? Neem contact op. 

Ruben heeft op een laagdrempelige manier met behulp van bokscoaching het team geholpen om zichzelf en de ander beter te leren kennen. Patronen in de samenwerking kwamen boven tafel en lieten zien hoe elk individu zich daarmee verhoudt.

 

Cornel Vader, oud-bestuursvoorzitter Leger des Heils en Senior-organisatieadviseur Sociaal Domein

Na de bokscoaching heb je inzicht in

Jouw eigen reflexen en patronen

De patronen in de interactie met de ander

Jouw gewenste vervolgstappen

0318 70 13 31

Neem contact op

info@lsibv.nl

Stuur een bericht

0318 70 13 31

Neem contact op

info@lsibv.nl

Stuur een bericht