Maak kennis met

André de Rooij

Wie ben ik in mijn werk?

Het ontwikkelen van leiderschap en de organisatie, dát is waar mijn focus op ligt. Meer dan 20 jaar werkervaring in organisatieontwikkeling binnen de machinebouw, olie- en chemie en bouw heeft ervoor gezorgd dat ik complexe vragen kan structureren en afpellen tot de kern.

Ik help organisaties om persoonlijke relaties te verstevigen en organisatiestructuren te veranderen. Mijn interesse en passie ligt bij veiligheid en in het bijzonder de rol van leren tussen organisaties. Het motiveert mij wanneer ik zie dat de gerealiseerde veranderingen de organisatie sterker maken.

Wie ben ik zonder mijn werk?

Naast het werk ben ik de vader van twee geweldige zonen en een fantastische dochter. Ik ben graag actief bezig samen met mijn vrouw Ingrid. Meestal met de hond in de natuur of door samen te koken en gezellig aan tafel te zitten. Verder geniet ik van allerlei soorten muziek en lees ik graag. Je ziet mij vaak iets nieuws proberen of een uitdaging aan gaan. Zo ben ik een tijd geleden van Koblenz naar Bazel gefietst in 3 dagen.