Maak kennis met

Edwin Struik

Wie ben ik in mijn werk?

In mijn werk hoor ik vaak terug dat ik scherp ben en goed woorden kan geven aan wat er gebeurt tussen mensen of in mensen. Ik heb verstand van organisaties, van groepen en van mensen en bij een aantal branches ook nog van de inhoud. En ik vind het leuk om bij te dragen aan veranderingen. Soms op organisatie niveau, soms in een team en soms van jou persoonlijk.

Ik denk en werk vanuit systeemdenken, een breed pallet aan bedrijfskundige brillen. Ik vind het belangrijk om te werken met wat zich voordoet hier en nu in het contact en wat dit zegt over hoe er met het vraagstuk en de mensen wordt omgegaan.

Wie ben ik zonder mijn werk?

Zoon, broer, vader en uitgebreide ervaringsdeskundige wat betreft de weerbarstigheid van het leven. Ik hou van hardlopen en andere sportactiviteiten. Ik ben betrokken bij vluchtelingen in mijn woonplaats. Ik houd van de tuin, van onze kippen en van de groentetuin. Ik vind het leuk om te lezen van filosofie tot boeken van Jason Bourne. Die zijn zeker beter dan de films. Hoewel Matt Damon heel goed speelt.