Maak kennis met

Esther Veldman

Wie ben ik in mijn werk? 

Trainer en trainingsacteur in één. Een enthousiast, creatief, sensitief, en gedreven mens, die graag naast je staat om je een stapje verder te helpen. Ik help organisaties, teams en individuen om te communiceren zonder ruis op de lijn. Bijvoorbeeld als er veel verloop is in je organisatie, of als mensen zich niet (voldoende) op een constructieve manier naar anderen uitspreken.  Altijd speels én met diepgang.  

Ik help je met Skillslabs( Action learning trainingen, eigen maken van gedrag), Persoonlijk Leiderschapssessies ((potentiële) leiders ontwikkelen zich tot mensen die zichzelf en anderen beter aansturen) en Speelse Spiegels op studiedagen en congressen (de onderstroom boven water, een ‘aangehaakte’ zaal). 

Wie ben ik zonder mijn werk? 

Net zo zoekende als iedereen naar oprechte verbinding en soepele communicatie. Voor mij ook nog altijd een leven lang leren. Vooral in mijn gezin, met 2 nog thuiswonende jongvolwassenen, krijg ik vaak een spiegel voorgehouden met ongezouten feedback 🙂 

Daarnaast ben ik een buitenmens! Ik houd van zwemmen in open water (ja, ook in de winter) en maak graag wandeltochten. Vriendschappen waarin we ons hart met elkaar delen, zijn heel belangrijk voor me. Naast buiten zijn en 1 op 1 contacten ben ik ook dol op feestjes waar gedanst kan worden. 

Om mezelf uit te dagen, ben ik sinds kort aan pianoles begonnen. Ik voel weer aan alles hoe ongemakkelijk het voelt als je iets nieuws leert en hoe je dan moet doorzetten. Mooi om daar zelf ook in te blijven groeien!