Maak kennis met

John van Wendel de Joode

Wie ben ik in mijn werk?

Organisaties helpen met het analyseren, ontwerpen en implementeren van oplossingen voor vraagstukken op het gebied van structuren, processen en de onderlinge samenwerking. Als programmamanager, projectleider of adviseur ga ik met afdelingen, teams en hun leidinggevenden aan de slag om vraagstukken inzichtelijk en bespreekbaar te maken, samen oplossingen te ontwerpen en die ook daadwerkelijk in de praktijk te brengen. Mijn motto daarbij is: ‘alleen ga je sneller, maar samen kom je verder’. Ik heb daarbij met name veel ervaring met verandervraagstukken met een ICT-component binnen overheidsorganisaties.

Ik sta bekend als heel doel- en resultaatgericht. Daarbij ben ik strategisch en analytisch in mijn aanpak van vraagstukken. Verder ben ik communicatief sterk en vind ik het belangrijk om mensen en partijen met elkaar te verbinden. In dat opzicht ben ik een echte teamspeler. Eigenaarschap, openheid, integriteit en samenwerking zijn voor mij belangrijke kernwaarden.

Wie ben ik zonder mijn werk?

In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met allerlei zaken die met natuur en het buitenleven te maken hebben. Een lange wandeling door het bos of een dagje ronddobberen op het water zijn voor mij de ultieme ontspanning! Ook ben ik graag in beweging. Even lekker alleen een rondje hardlopen of samen met wat vrienden wielrennen zijn dingen die ik heel graag doe.

Verder staan weekenden vooral in het teken van family time. Ik ben getrouwd en vader van 3 prachtige kinderen. Gezelligheid, lekker eten en samen dingen ondernemen als gezin of familie zijn voor mij enorm kostbaar en belangrijk.