Maak kennis met

Margreeth Bronsema

Wie ben ik in mijn werk?

De stip op de horizon, dat is mijn vertrekpunt. Soms is die stip al duidelijk, maar vaker ga ik samen met management en teams toewerken om tot een duidelijk perspectief te komen. Vanuit jarenlange ervaring denk ik dan ook graag strategisch mee met opdrachtgevers. Ik vind het belangrijk om ruimte te geven aan professionals en help hen om te staan voor hun eigen inbreng. Daarbij zoek ik zorgvuldig naar samenwerking en draagvlak zodat een nieuwe strategie ook duurzaam verandering met zich meebrengt.

Opgeleid als pedagoog ben ik sensitief voor relaties binnen organisaties en weet ik het juiste gesprek te voeren. Op een deskundige en gevoelige manier adviseer en coach ik management, teams en professionals om hun eigen doelen en die van de organisatie te behalen. In verbinding met opdrachtgevers zorg ik samen met het professionals voor duurzame oplossingen en kijk ik hoe organisaties toekomstbestendig worden.

Wie ben ik zonder mijn werk?

Ik ben nieuwsgierig en geniet van nieuwe uitdagingen. Nieuwe avonturen beleven doe ik elke dag met mijn twee jonge dochters. Of het nu gaat om taalontwikkeling of hun spel met vriendinnen, ik verwonder me elke dag opnieuw over hun creativiteit. Ik houd van reizen, koken en fotograferen. Ik kom tot rust bij de zee maar ik zit met evenveel plezier op een terrasje in mijn geliefde woonplaats Utrecht.