Maak kennis met

Ruben Hofstee

Wie ben ik in mijn werk?

Samen beweging creƫren binnen organisaties, dat is waar ik enthousiast van word. Als organisatiepsycholoog adviseer en coach ik management en professionals bij vraagstukken over strategie, teamontwikkeling en samenwerking. Ik houd mensen een spiegel voor en zorg voor verbinding terwijl ik vraagstukken aanscherp en complexe verandertrajecten hanteerbaar maak.

Al meer dan 15 jaar werk ik binnen organisaties aan verandervraagstukken. Ik vind het belangrijk om te ontschuldigen en te kijken naar het effect van het gedrag tussen mensen. Met persoonlijke betrokkenheid, humor en vanuit de analyse zorg ik voor versterking in relaties.

Wie ben ik zonder mijn werk?

Verbinding maken en relaties verdiepen is wat ik ook buiten mijn werk belangrijk vind. Samen met mijn vrouw en twee mooie dochters ga ik graag op reis en zoek ik steeds nieuwe avonturen. Ik geniet van de fysieke en mentale uitdaging tijdens mijn lessen in Krav Maga en het geven van bokscoaching, houd van hiken en wanneer ik terugkom na een tocht, drink ik graag een lekkere whisky.