Maak kennis met

Tjeerd Boersma

Wie ben ik in mijn werk?

Mensen en groepen collega’s die vastzitten in hun onderlinge werkrelatie helpen bij het losmaken daarvan. Ze motiveren zich opnieuw te verbinden. Dat is de belangrijkste drive in mijn werk. Met teams, individuele medewerkers en leidinggevenden verder kijken dan de ingenomen standpunten: naar de onderliggende belangen en behoeften van het individu en/of team. Dit vanuit de overtuiging dat dit de basis is om nieuwe, duurzame oplossingen of vervolgstappen te bedenken. In de samenwerking of bij ontwikkelvraagstukken.

Mijn werkwijze is oplossingsgericht en confronterend, met respect voor alle partijen. Ik ben hartelijk, direct, enthousiasmerend, realistisch en humoristisch. Sterk in het weer op gang brengen van verstoorde processen in de rol van mediator, procesbegeleider en coach. Ik sta bekend als meerzijdig partijdig, veilig confronterend en hardnekkig hoopvol. Rechtvaardigheid en eerlijkheid staan daarbij voor mij voorop.

Wie ben ik zonder mijn werk?

Hoe ik ben in mijn werk, ben ik ook zonder mijn werk, of beter gezegd, hoe ik ben zonder mijn werk, probeer ik ook in mijn werk te zijn. Min of meer dezelfde te zijn uit en thuis, maakt iemand betrouwbaar en geloofwaardig. What you see is what you get.

Daarnaast ben ik echtgenoot, vader van 2 studerende kinderen en jarenlang vriend van een paar lieve mensen met wie ik lief en leed deel en zoek naar de betekenis van leven en geloven. Ik ontdek steeds meer de weg naar binnen en versterk de innerlijke mens door te kokkerellen en een goed glas wijn te drinken.