Over LSI

Samen verbinden, leren en veranderen. Zowel op inhoud als gedrag. Dat is waar LSI voor staat.

Meer over LSI

We zien dat leiderschap, strategie en verandering en interactie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.  Om een succesvolle strategie te ontwikkelen en te implementeren is vaak verandering nodig. Verandering in de organisatiestructuur, verandering in hoe mensen met elkaar samenwerken, welke spelregels daarbij horen en wat het van iedereen persoonlijk vraagt.

Tijdens het ontwikkelen van een organisatie- of veranderstrategie zien we vaak al patronen, waarmee we al gelijk aan de slag kunnen tijdens dit proces. Naast het ontwikkelen van de strategie besteden wij vanaf het begin af aan al aandacht aan leiderschap en eigenaarschap en het doorbreken van belemmerende patronen. Strategieontwikkeling gaat samen op met leren en veranderen. 

We maken lastige samenwerkingsvraagstukken hanteerbaar en ontschuldigen door niet te kijken naar personen maar naar het systeem. We houden je een spiegel voor en helpen je om het voor jou op een passende manier bespreekbaar te maken.

Wij helpen management en medewerkers als het vastloopt bij verandering door onderlinge dynamiek zichtbaar te maken. We creëren beweging zonder het vraagstuk over te nemen. We kijken wat er gebeurt in de interactie, spiegelen en doorbreken patronen. We creëren eigenaarschap.

LSI

De adviseurs van LSI zien het potentieel van de medewerkers en zetten dit volop in binnen onze organisatie. We zijn als organisatie nu veel schaalbaarder geworden.

Henk-Jan van de Beek – HSO

Ons team

Ruben Hofstee

Rosemarijn Struik

Margreeth Bronsema

Edwin Struik

Dirk Koops

Esther Veldman

Tjeerd Boersma

John van Wendel de Joode

André de Rooij

Ruben Hofstee

Rosemarijn Struik

Esther Veldman

Tjeerd Boersma

John van Wendel de Joode

Edwin Struik

Dirk Koops

Margreeth Bronsema

André de Rooij

0318 70 13 31

Neem contact op

info@lsibv.nl

Stuur een bericht

0318 70 13 31

Neem contact op

info@lsibv.nl

Stuur een bericht